Pylimo, Šv. Stepono ja Raugyklose tänavate nurgal on juudi kvartali kõrval väike plats, kus istuvad endisaegsed taadid, kus jalutavad ringi tuvid ja kus seisab graniidist sammas. Samba otsas on Pühademuna, leedukate jaoks Margutis. Vanasti oli seal ligidal linnuturg ning muna on seal selle meenutuseks.

300 kg kaaluv muna on Užupise vabariigi kingitus Vilniusele ja paaril korral on seda munadepüha puhul ka üle värvitud. Muna on nii koloriitne kuju, et see on sisse kirjutatud turismiteatmikesse kui asi, mida vaadata. Munast ühele poole (üle Pylimo) jääb Vilniuse vanalinn, teisele poole veider, aga omamoodi armas kvartal, kus vanad krutskitega majad vahelduvad varaste 90ndate nurgelise kolearhitektuuriga. Kohe muna kõrval on väike toidupood, mis ei ole ei Maxima ega Iki (Vilniuses on enamus toidukauplustest kas Maxima või Iki) ning selle kõrval omakorda kaks ühes: väike lihakarn ja pagaripood. Munast teisele poole jääb sünagoog. Kui satute sinna kanti, tehke seal üks tiir, leiate huvitavaid nurgataguseid.