Mäletate, kuidas meil Kanadas Amazoni pakid tulivad? Vilnius on selles mõttes seni äge koht olnud, et siin helistatakse ette ja taha ja vajadusel ka hommikul enne normaalset kellaaega. Aga. Nädal tagasi ajastasin ma ühe Amazoni tellimuse arvestusega, et oleme vahepeal enam kui nädala Eestis. Tellimuse saabumise ajaks lubati 13. juulit. Selleks ajaks, teadsin, oleme me kindlasti tagasi. Saabusimegi täna ja mis te arvate, mis meid kalidoris ukse taga ootas? Amazoni pakk loomulikult. Mis oli saabunud vähemalt nädal varem. Postimees oli selle kohusetundlikult jätnud ukse taha, selmet helistada ja uurida, et noh, mis nüüd saab. Varem on juhtunud, et pakid saab sel juhul kätte postkontorist, aga seekord läks teisiti. Koos tellitud teosega oli ukse taha poetatud ka õhuke buklett noorte moekate inimeste postritega ja karp huuleläiget, mida me tellinud polnud. Eks ta ole.